آموزش استفاده از محتوای انحصاری PS4 در بازی Red Dead Online

آموزش استفاده از محتوای انحصاری PS4 در بازی Red Dead Online

آموزش استفاده از محتوای انحصاری PS4 در بازی Red Dead Online

1397/11/10 17:21:07
119
6 3

 چند هفته قبل از انتشار رسمی بازی Red Dead Redemption2 کمپانی Rockstar Games از نسخه بتا بخش چند نفره بازی با نام Red Dead Online رونمایی کرد. طرفداران این عنوان می توانند بعد از بازی کردن بخش تکنفره بازی، از بخش چندنفره آنلاین بازی لذت برده و لحظات خوب و پرهیجانی را در غرب وحشی تجربه کنند .تجربه‌ای که با وجود امکانات فراوان در بازی و همچنین دقت بی‌سابقه سازندگان به جزئیات و واقع‌گرایی، می‌تواند متفاوت از دیگر عناوین آنلاین این روزها باشد.
قبل از عرضه رسمی بازی کمپانی راک استار در خبری اعلام کرد که با توجه به قراردادی که با سونی عقد شده است محتوایی انحصاری که محدود به مدت زمان 30 روزه است، برای کنسول پلی استیشن 4 در هردو بخش تکنفره و بخش چند نفره وجود خواهد داشت و آیتم‌هایی انحصاری و خاص را در اختیار دارندگان کنسول سونی قرار خواهد داد.
مثلا‌ در بخش تکنفره بازی،دارندگان کنسول PS4 می توانند یک ست کامل از لباس، با نام Grizzlies Outlaw outfit را که یکی از زیباترین لباس‌های موجود در ابتدای بازی می باشد را به سادگی هرچه در اختیار داشته باشند.
همچنین بیشتر علاقه مندان این عنوان می دانند که در بخش چند نفره قرار است یک ست لباس، یک اسب، اسلحه‌ای خاص و یک زین خوب نصیبمان شود. اما مشکل اینجاست که بعد از آغاز Red Dead Online و گذراندن مراحل آموزشی، بازیکن از وجود و نحوه به دست آوردن این محتویات باخبر نمی شود ما در این مطلب قصد داریم تا شما را با محتویات انحصاری Red Dead Online برای کنسول PS4 و نحوه به دست آوردن آنها آشنا کنیم....با راشا گیم همراه باشید.


GRIZZLIES OUTLAW OUTFIT
در بخش تک نفره بازی ، لباس Grizzlies Outlaw یک ست کامل است که در این بخش فعال می باشد وبه واسطه طراحی جالبش ظاهری خاص را به شخصیت آرتور مورگان می‌بخشید. اما با وارد شدن به حالت Free Roam یا همان حالت آزاد در بازی Red Dead Online، بازی اطلاعی مبنی بر توانایی استفاده از این لباس در بخش آنلاین به شما نمی‌دهد.
شما می توانید به راحتی از این لباس خاص در بخش آنلاین بازی نیز استفاده کنید برای این کار کافیست با نگه داشتن دکمه سمت چپ برروی دی‌پد، کاتالوگی که ابتدای بازی در اختیارتان قرار می‌گیرد را باز کنید و به بخش Exclusive outfits بروید، سپس با فشار دادن دکمه X این لباس زیبا را به دست آورید. حالا می‌توانید توسط این لباس ظاهر شخصیتتان را به یک یاغی واقعی نزدیک کنید و در بهش آنلاین ،خاص باشید.

بازی red dead 2 برای ps4

 

RED CHESTNUT ARABIAN HORSE
که یکی از بهترین اسب‌های موجود در بخش تکنفره بازی اسب‌های قدرتمند و سریع نژاد عرب هستند. این اسب‌های با ظاهری زیبا و جثه‌ای ریزدارای مقاومت و سرعت بسیار زیادی هستند که برای مراحل ابتدایی Red Dead Online انتخاب هوشمندانه ای می باشند. هرچند این اسب قبل از انتشار بازی به عنوان یکی از محتویات انحصاری معرفی شده بود، اما متاسفانه مثل سایر محتویات هیچ نشانه‌ای ندارد و پیدا کردن آن کار ساده ای نیست، مگر اینکه همه گوشه و کنار‌های بازی به دنبال آن بگردید.

اما شما می توانید این اسب را بسیار ساده ترو رایگان به دست آورید برای این کار کافیست سری به اصطبل‌های بازی بزنید و با فشار دادن گزینه Buy Horse یا خرید اسب به لیست اسب‌های موجود در بازی برسید، آخرین بخش در این منو شامل اسب‌های خاص بازی هستند که با گزینه superior مشخص شده اند، شما در این قسمت می‌توانید اسب فندقی رنگ عرب را به صورت رایگان استفاده کنید و از تجربه بازی با چنین اسب منحصر به فردی لذت ببرید.

البته برای خرید اسب دوم باید 100 دلارپول درون برنامه را برای ایجاد فضای اضافی در اصطبل‌ها پرداخت کنید حال ممکن است که شما در ابتدای بازی این مقدار پول را نداشته باشد راه حل ساده است،می‌توانید با فروختن اسب قبلی یک جای اضافی را در اصطبل باز کنید فقط باید دقت داشته باشید که هر اسب جدید نیاز بهInsurance یا بیمه خواهد داشت تا بتوانید بعد از هربار ری‌اسپان(Respawn) شدن دوباره از آن استفاده کنید.

بازی red dead 2 برای ps4

 

Alligator Skin Ranch Cutter Saddle
در بخش تک نفره بازی Red Dead Redemption2 سرعت و مقاومت اسب ها ارتباط زیادی با زین ها دارد و این موضوع در بخش آنلاین بازی هم دقیقا صدق می کند بنابراین برای تجربه سواری خوب در مسابقات و البته زنده ماندن در مقابل بازیکن‌های عصبانی که دوست دارند همه را بکشند،‌ نیاز به یک زین خوب دارید. زین‌ Alligator Skin Ranch Cutter Saddle هم مثل سایر محتویات انحصاری هیچ علامت و نشانه خاصی ندارد،اما ما نحوه بدست آوردن آنرا به شما می گوییم ، برای این کار کافی است سری به اصطبل بزنید و در قسمت Tack And Service یک زین جدید بخرید، گزینه Prepurchesed Saddels را انتخاب کنید و در این قسمت Alligator Skin Ranch Cutter Saddle را به راحتی به دست آورید.

 

HIGH ROLLER DOUBLE-ACTION REVOLVER
سلاحی که در ابتدای Red Dead Online در اختیار شما قرار می گیرد اسلحه ای معمولی و رده پایین می باشد که نقاط ضعف زیادی دارد مثلا برای هربار شلیک شما باید دوبار R2 را فشار دهید،‌ در فشار اول اسلحه شلیک می کند و دفعه دوم سلاح برای شلیک دوباره آماده می شود که این کار باعث می شود زمان زیادی برای شلیک کردن در برابر حریفان آنلاین از دست دهید در اینجاست که استفاده از اسلحه HIGH ROLLER DOUBLE-ACTION REVOLVER که محتوای انحصاری برای کاربران کنسول بازی PS4 می باشد،گزینه خوبی به شمار می‌آید. اگر بخش تکنفره را تجربه کرده باشید، ‌می‌دانید که هفت تیر دبل اکشن، همانطور که از نامش پیداست، با تمام سلاح‌های موجود در بازی متفاوت است و برای هر بار شلیک کردن با این سلاح فقط نیاز دارید که یک بار دکمه شلیک را فشار دهید. اسلحه High Roller Double-Action Revolver سریع ترین سلاح در بازی است و شکل وشمایل خاصی هم دارد. کنده کاری‌های روی این اسلحه بسیار زیبا هستند ، برای به دست آوردن این اسلحه کافی است تا به یکی از Fenceهای نزدیک سر بزنید. به بخش اسلحه‌ها یاWeapons بروید، در اینجا باید سلاح را انتخاب کنید تا اسلحه HIGH ROLLER DOUBLE-ACTION REVOLVER در نوار سلاح‌هایتان ظاهر شود.

بازی red dead 2 برای ps4

امیدواریم از این مطلب آموزشی بهره کافی را برده باشید...لطفا نظرات خود را با ما درمیان بگذارید.

ديدگاه کاربران

  • sam sam 1397/11/13 17:54:28

    با سلام به نظر من این بازی یکی از بهترین هاست و در ضمن ممنونم از اطلاعات خوبی که دادین مخصوصا در مورد اسلحه های بازی.

    پاسخ
    • پشتیبانی راشاگیم 1397/11/13 20:56:14

      با سلام
      ممنون از شما دوست من

      پاسخ
  • سینا قوام زاده 1397/11/16 20:54:35

    سلام قیمت این بازی رو میخواستم بدونم هم به صورت اکانت هم دیسکشو

    پاسخ
    • پشتیبانی راشاگیم 1397/11/16 00:59:51

      با سلام
      دوست گرامی برای استعلام قیمت لطفا با فروشگاه تماس بگیرید.
      با تشکر

      پاسخ
  • کامران میری 1397/11/17 20:04:51

    سلام دیسک این بازیو موجود دارین؟

    پاسخ
    • پشتیبانی راشاگیم 1397/11/19 21:14:48

      با سلام
      دوست عزیز برای استعلام از موجودی کالا با فروشگاه تماس بگیرید

      با تشکر

      پاسخ

برای ثبت نظر ابتدا باید ثبت نام کرده سپس ورود نمایید با تشکر.