حذف User بدون Deactive کردن در PS4

حذف User بدون Deactive کردن در PS4

حذف User بدون Deactive کردن در PS4

1397/01/07 14:34:42
53000
0 5

این روز ها سوالات زیادی برای کاربران کنسول پلی استیشن 4 (PS4) مبنی بر Activate و Deactivate به وجود می آید. کنسول PS4 در این زمینه کمی تازگی به رابط کاربری خود اضافه کرده است و به همین دلیل کاربران دچار سردرگمی در عملکرد این قابلیت میشوند. قابلیت اکتیو (Active) و دی اکتیو (Deactive) بر روی کنسول نسل قبل شرکت سونی، یعنی پلی استیشن 3 در ایران کاربرد زیادی نداشت؛ زیرا در زمان اوج این کنسول، کاربران اطلاعات زیادی در زمینه بازیهای دیجیتالی نداشتند. در این مطلب قصد داریم نحوه حذف کردن یک اکانت بدون دی اکتیو (Deactive) کردن آن را برای شما عزیزان شرح دهیم. با استفاده از این مطلب می توانید User مورد نظر خود را بدون دی اکتیو کردن حذف کنید. با ما همراه باشید.

 

چرا ابتدا Deactive نکنیم؟
مسلماً این که ابتدا اکانت مورد نظر را دی اکتیو کنید نیز خوب است. اما در برخی شرایط ممکن است کاربران رمز اکانت مورد نظر خود را فراموش کرده و یا به هر طریقی از دست داده باشند. همانطور که اطلاع دارید کنسول پلی استیشن 4 تا 16 عدد کاربر (User) را در خود جای می دهد و برای اضافه کردن یک User جدید، باید یکی از User های قبلی را حذف کرد. در نتیجه نمی توان بیشتر از 16 کاربر یا User بر روی کنسول پلی استیشن 4 ساخت. از این رو ممکن است یک کاربر بخواهد با حذف یک User قبلی، User جدیدی به کنسول خود اضافه کند اما رمز اکانت User قبلی را فراموش کرده باشد. با این آموزش می تواند این عمل را انجام دهد.

 

مشکلی برای کنسول رخ می دهد؟
این عمل هیچ مرحله غیر قانونی ای را در بر نخواهد داشت. تنها کافی است چند گزینه که در ادامه آموزش ذکر خواهد شد را انتخاب کنید تا بدون دی اکتیو کردن یک اکانت، بتوانید آن را از روی کنسول حذف کنید.

 

باز هم میشود از بازیهای آن اکانت استفاده کرد؟
برای استفاده از بازیهای اکانت مورد نظر، باید آن اکانت بر روی کنسول قرار گیرد. بنابراین با انجام اینکار بازیهای اکانت حذف شده نیز قفل میشوند

 

مراحل انجام این کار چگونه است؟

1-از محیط اصلی کنسول، به بخش تنظیمات (Settings) بروید.
2-گزینه Users را انتخاب و سپس Delete User را انتخاب کنید.
3-کاربر (User) مورد نظر خود را انتخاب کنید سپس گزینه Delete را انتخاب کنید.
4-در پیام دی اکتیو، گزینه No را انتخاب کنید.
5-سپس گزینه Yes را در تائید حذف اکانت انتخاب کنید.
6-اکانت مورد نظر با موفقیت بدون دی اکتیو شدن، حذف شد.

 

چرا کنسول هشدار می دهد که ابتدا Deactive کنیم؟
کنسول بعد از اینکه مرحله 4 را انجام می دهید و وارد مرحله 5 میشوید، به شما هشدار می دهد که “بهتر است قبل از حذف یک User ابتدا اکانت را از روی آن Deactive کنید”. دلیل هشدار کنسول این است که شما تنها یک بار می توانید یک اکانت را بر روی کنسول پلی استیشن 4 اکتیو (Activate) کنید و برای اینکه دوباره آن را بر روی کنسول دیگری کتیو کنید ابتدا باید از طریق کنسول قبل و یا وبسایت سونی اکانت را دی اکتیو کنید. اگر از سایت سونی یک اکانت را Deactivate All کنید، اکانت از روی تمامی دستگاه های اکتیو شده دی اکتیو خواهد شد و تا شش ماه نیز قابلیت Deactivate All از طریق وبسایت سونی غیرفعال خواهد ماند. بنابراین نتیجه میگیریم این هشدار هیچ ارتباطی با کنسول و سایر اکانت های کنسول ندارد.


برای ثبت نظر ابتدا باید ثبت نام کرده سپس ورود نمایید با تشکر.